VCA

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu)

Het VCA-certificaat is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Meer aandacht voor kwaliteit, minder fouten en ongevallen, dus minder verzuim en meer aandacht voor het milieu. Kortom: een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving.

Het VCA-certificaat stelt dat alle operationele medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven in het bezit moeten zijn van het diploma Basisveiligheid VCA. Voor leidinggevenden geldt het diploma 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden' Zwiers prevent leidt uw medewerkers op voor dit diploma met een in house training.

De dienstverlening van Zwiers prevent gaat verder dan deze trainingen. Wij bieden het volledige begeleidingstraject wat uw organisatie brengt tot het VCA-certificaat, inclusief het VCA-handboek. We bereiden uw organisatie op solide wijze voor op het behalen van uw VCA certificering. En ook nadat het certificaat is behaald bent u met een VCA-servicecontract gegarandeerd dat uw niveau op pijl blijft.

Terug naar overzicht